Voorwaarts U-11 verliest van Jong Amar Deep U-11

Picture
In mei 2011 was het U-11 team van Amar Deep op het complex van SV Voorwaarts. Er werd een oefenwedstrijd afgewerkt op het kleine veld. Er werd met een stand van 4-1 gerust in het voordeel van onze jongens. Chivelo, Prekaash en Terrence Kwasie (2x) maakten de doelpunten.

In de tweede helft kwamen de jongens van SV Voorwaarts beter opzetten en konden nog 2 doelpunten maken. Dat was echter niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Amar Deep scoorde nog 3 keer en won de wedstrijd uiteindelijk met 7-3.  De U-11 jongens werden aan het einde toegesproken door de trainer van Voorwaarts. Eerder speelde de U-13 van Amar Deep tegen de U-13 van Voorwaarts. Die wedstrijd werd met 2-7 verloren.

Amar Deep oefend met Oase

Picture
Amar Deep u-11 Oefend met Oase

Gelijktijdig met de U-13 wedstrijd op het Oase complex, speelde Amar Deep U-11 een spannende wedstrijd tegen Oase U-11. Ook in deze wedstrijd nam Amar Deep een voorsprong middels een vroegedoelpunt.  Oase maakte gelijk waarna Amar Deep de ruststand bepaalde op 2-1.

Het verdedigen lukte niet zo goed op het middenveld van Amar Deep, aanvallend was men wel gevaarlijk.

In de tweede helft nam Oase een voorsprong door 3 doelpunten achter elkaar te scoren (2-4). Oorzaak was het niet meeverdedigen van het middenveld. Dit maakten de middenvelders en de aanvallers weer goed door de achterstand weer te verkleinennaar 3-4. De U-11 jongens van Amar Deep stonden daarna steeds achter en zouden de wedstrijd niet meer gelijk kunnen trekken. Men bleef steeds met 1 doelpunt achter.  Doelpunten  werden over en weer gescoord. In de laatste minuten werd pressie gezet op de helft van Oase maar het lukte de jongens van Amar Deep om de stand    gelijk te trekken.

De wedstrijd eindigde met de stand van 6-7. De spelers hebben over het algemeen genomen een redelijk goEde wedstrijd gespeeld. De trainers zijn niet ontevreden. Er moet wel gewerkt worden aan de verdediging

De jeugdclub Amar Deep Jeugd is bezig om de krachten te meten in aanloop naar de competitie die in oktober 2011 zal aanvangen.

Op vrijdag 08 juli 2011 werd een oefenwedstrijd gespeeld tussen Amar Deep U-13 en de U-13 van Oase. Deze zeer aantrekkelijke wedstrijd onder leiding van trainer Ruben Piroe werd met maar liefst 5-1 gewonnen op het complex van Oase. Dit team staat onder leiding van de nationale trainer Job Berenstein. Oase was toen op de 4de plaats in de SVB competitie. Amar Deep scoorde als eerste. Enige tijd later maakte Oase gelijk. De jongens van Amar Deep scoorden kort daarna weer. Met deze 2-1 tussenstand werd gerust. In de tweede helft gaven de jongens meer gas en werd er nog 3 keer gescoord. De doelpunten kwamen tot stand middels goed combinatievoetbal. Amar Deep won verdiend en had een overwicht op de wedstrijd. Onze jongens  werden aan het einde toegesproken door trainer Job Berenstein.